Vintercamping

Med endast några hundra meter till Orsasjön så finns både skid- och skridskospår nära till hands. På campingen finns Brasserie Udden, placerad vid sjön som serverar lunchbuffé måndag till fredag. Orsa Bowling och McGregors Sportbar finns i samma byggnad som receptionen och där kan ni äta från vår a la carte meny samtidigt som ni följer ert favoritlag på storbildsskärmarna och efter det utmanar familjen i en bowlingmatch.

Även Orsa Grönklitt med sin fantastiska skidanläggning, med både alpin- och längskidåkning, hittar ni endast 15 km från campingen. I Orsa Grönklitt hittar ni även Europas största rovdjurspark. 


Under vinterperioden är Servicehus C och D öppet och därav skottar vi endast närliggande platser till servicehuset. I servicehusen hittar ni toaletter, duschar, familjerum, tvätt- och torkrum, dam- och herrbastu, kök och tv-rum. 

September-april: 3000 kr/månad inkl. el

Om ni önskar stå hos oss under en längre period så går det att från september t.om april boka enstaka månader. Priset gäller då för en bokning på 30 dygn, vilket gör att en bokning nödvändigtvis inte behövs bokas från den första till sista utan istället t.ex kan bokas från 15:e till 15:e.